Zanimljivosti

Dejvid Armano predavač na Spark.me konferenciji

1405david-armano
S
park.me, najveća regionalna Internet konferencija, održaće se drugi put od 19. do 20. juna u hotelu Mediteran u Bečićima, u organizaciji kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Kako saopštava organizator, konferencija će otključati kreativnost posjetilaca, omogućiti im učenje od međunarodno priznatih govornika, kao i podstaći ih da sami osmisle ili unaprijede postojeće biznis ideje.

Dejvid Armano predavač na Spark.me konferenciji
Portal AnalitikaIzvor

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha konferencije sa preko 360 učesnika i 18 međunarodno priznatih govornika, među kojima su nastupali uspješni predavači poput Džona Bigsa, TechCrunchovog urednika za istočnu obalu i Krisa Varenhorsta, inženjera kompanije Dropbox, kompanija doMEn i ove godine dovodi svjetske predavače, koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji uživaju.

Među velikim imenima koja dolaze je Dejvid Armano, direktor globalne strategije za digitalni sektor Edelmana, najuspješnije samostalne PR agencije na svijetu. Dejvid je, kao digitalni veteran sa više od 20 godina iskustva u industriji komunikacija, digitalnom marketingu i dizajnu, postao priznati lider mišljenja i govornik svjetskog renomea. Objavljivao je članke u Harvard Business Review, Bloomberg Businessweek, AdAge, Adweek i drugim. Njegov blog Logic + Emotion rangiran je među 25 najposjećenijih na svijetu, a njegovi citati i vizuelna razmišljanja često su citirani na vebu i u magazinima.

Kotizacije za konferenciju možete kupiti po promotivnim cijenama od 150€, odnosno 40€ za studente do 18. maja. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do kraja maja 2014.

Portal Analitika