Politika

DPS: Branka Bošnjak ekspert za periferiju

135dp
S
lavoljub Stijepović, kandidat za gradonačelnika Podgorice naše koalicije je prošao svaku stopu Podgorice po stotinu puta, zna svaki njen dio i ima plan kako da ga unaprijedi, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista DPS.

DPS: Branka Bošnjak ekspert za periferiju
Portal AnalitikaIzvor

Ta partija je reagovala na saopštenje kandidata za odbornika Demokratskog fronta DF Branke Bošnjak  koja je kazala da je DPS obišao Centar za preradu otpada na Koniku, iako tako nešto ne postoji već je zvaničan naziv firme Deponija d.o.o.

“U pokušaju da bude duhovita Branka Bošnjak je, po ko zna koji put, ispala neupućena, ako ćemo i mi da se služimo eufemizmom prilikom opisivanja utiska koji ona i njene kolege odaju kada govore o poznavanjima potreba Glavnog grada. Naš kandidat nije bio u zvaničnoj posjeti Deponiji d.o.o, već je, podržavajući značaj zaštite životne sredine obišao postrojenja za recikliranje otpada”, objašnjavaju iz DPS-a.

Kako zaključuju, za razliku od njihovog koji je posvećen razvoju svakog dijela Podgorice i koji dobro zna gdje se nalazi i gdje ide, DF-ov kandidat ne zna ni kako se zove ulica u kojoj se, samo formalno, vodi da stanuje.

“Pa ipak, nijesu svi u DF neupućeni u Podgoričke predjele. Kažu da su Bošnjak i njen kolega Radulović eksperti za periferiju”, zaključuje se u reagovanju DPS-a.

(CdM)

Portal Analitika