Politika

Odbornički kandidati DF-a obišli Blok V i razgovarali sa građanima

1305df
K
andidati za odbornike Demokratskog Fronta za SO Glavnog grada  nastavili su sa šetnjama kroz gradske kvartove, i u direktnom susretu sa građanima objašnjavali svoj program za Podgoricu.

Odbornički kandidati DF-a obišli Blok V i razgovarali sa građanima
Portal AnalitikaIzvor

Komunikacija je dvosmjerna, te su i stanovnici, konkretno Bloka V davali svoje primjedbe i sugestije kako bi im buduća vlast olakšala život. Odbornici smatraju da bi u Bloku V trebalo izgraditi nove trotoare i postaviti uličnu rasvjetu, posebno u dijelu iza Splitske zgrade.  Takođe je potrebno prisustvo policajca u dijelu kod Plave zgrade i u neposrednoj okolini osnovne škole Štampar Makarije, uređenje zelenih površina i ukidanje naplate parkinga za stambeni dio Bloka. Građani su u nekoliko navrata upozoravali da im je bezbijednost ugrožena, te da se ne osjećaju sigurno u navedenim kvartovima, o čemu svjedoče učestala razbojništva i vandalizam.

Odbornički kandidati DF-a će slične akcije nastaviti i narednih dana kako bi sve gradjane Glavnog grada upoznali sa svojim programom, čuli od njih njihove probleme i pokušali da nadju adekvatna rješenja.

Portal Analitika