Politika

DSS: Konjević plaćen da hapsi kriminalce, ne da drži političke govore

1305dss
D
emokratska srpska stranka pozvala je nadležne državne organe da odmah procesuiraju ministra unutrašnjih poslova Raško Konjevića zbog kako kažu, zloupotrebe službenog položaja.

DSS: Konjević plaćen da hapsi kriminalce, ne da drži političke govore
Portal AnalitikaIzvor

-Ministar policije je plaćen novcem naših građana da mjeri drogu u gram i da hapsi kriminalce koji trguju drogom, a ne da na mjestu na kojem se spaljuje droga drži političke govore. Ovo je, par ekselans, primjer zloupotrebe vlasti- zajedničke vlasti Socijaldemokratske partije i Demokratske partije socijalista koja nam svima uništava budućnost kao što je droga uništila budućnost mnogim mladim ljudima u Crnoj Gori-navodi se u saopštenju DSS-a.

Kako su kazali iz ove partije, svi članovi Predsjedništva će sa zadovoljstvom objasniti nadležnim državnim organima, a posebno građanima Crne Gore- kada su, kako i vođeni kakvim motivima donijeli odluku o izbacivanju SDP-a iz vlasti u glavnom gradu.
-Da nije ništa drugo, nego nacistička izjava ministra policije Raška Konjevića „učite srpski jezik kod kuće“, bilo bi dovoljno da ovim šovinistima iz SDP-a vidimo leđa-

Iz DSS-a su saopštili da bi Konjević bio zvijezda avangardne crnogorske rok scene, da nije na položaju ministra policije u Vladi Mila Đukanovića.
-Demokratska srpska stranka izjavu ministra u Vladi Mila Đukanovića da nadležni državni organi treba da reaguju zbog političke odluke, doživljava kao klasičan politički pritisak na autentičnu stranku srpskog naroda u Crnoj Gori što nas i ne čudi kada su u pitanju nacionalsocijalisti iz SDP-a. Ne mislimo ni da su slučajno, asimilatori iz SDP-a, za ovakav napad izabrali baš našu slavu, svetog Vasilija Ostroškog-navodi se u saopštenju ove partije.

-Mi iz DSS-a danas nećemo komentarisati tadašnju odluku dijela opozicionih stranaka imajući u vidu da je predizborna kampanja, nadajući se da će građani Podgorice, imajući u vidu sve činjenice, na izborima srušiti DPS- SDP vlast, ali i da neće dozvoliti mrziteljima svega srpskog, bolje reći „hejterima“ iz SDP-a da budu, ne samo dio vlasti, već uopšte i dio podgoričkog parlamenta.zaključili su dopisu DSS-a.

Portal Analitika