Region

I Miroslav Mišković na sastanku sa Vučićem

okmiskovic
V
lasnik Delta holdinga Miroslav Mišković prisustvovao je jučerašnjem sastanku sa Aleksandrom Vučićem koji je srpski premijer organizovao sa najvećim srpskim privrednicima i poreskim obveznicima.

I Miroslav Mišković na sastanku sa Vučićem
Portal AnalitikaIzvor

Kako prenosi dnevni list “Blic”, s Miškovićem je na sastanak došao i potpredsjednik “Delta holdinga” Dejan Jeremić. Sastanku su prisustvovali i predstavnici oko dvije stotine kompanija iz Srbije, među kojima su i Branislav Grujić, Milan Beko, Željko Mitrović, Goran Perčević, Vojin Đorđević, Dragan Tomić, Veselin Jevrosimović i drugi.

Vučić je za RTS izjavio da je na sastancima slušao i naučio mnogo, da je bilo korisno, ali da će svi morati zajedno i više da rade, i da će ovakvi sastanci postati praksa kako bi se provjerilo ko je šta uradio.

Prvi naredni sastanak biće u Nišu, najavio je Vučić gostujući na RTS-u gde je ponovio da je danas bilo mnogo dobrih predloga, i da je jedna od sugestija stranih investitora koja je prihvaćena da im država obezbijedi kompletnu infrastukturu što će za njih biti dodatna povoljnost kod ulaganja.

Vučić je rekao i da je na sastanku s domaćim privrednicima, koji je u toku, čuo i predloge vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića, koji se tiču pojloprivrede i koji su, kako je naveo, bili smisleni, a njegovo učešće na tom sastanku premijer je ponovo objasnio činjenicom da su dvije Miškovićeve kompanije među 200 najveći poreskih platiša.

"Zakon je jedno, sudovi drugo. Ne mogu da pozivam nekoga koga volim ili ne volim, pozivam onoga ko plaća poreze državi Srbiji. Čuo sam njegove predloge koji su bili smisleni", izjavio je Vučić.

 

 

Portal Analitika