Politika

STIJEPOVIĆ: Ostvariti partnerstvo između Vlade, Glavnog grada i preduzetnika

migoukokote
N
osilac liste "Koalicije za evropsku Podgoricu - Milo Đukanović" Slavoljub Stijepović kazao je, prilikom današnje posjete Kokotima, da u Podgroci treba otvoriti preduzetnički centar koji će pomagati i one koji počinju svoj biznis i one koji dodatno žele da ga unaprijede.

STIJEPOVIĆ: Ostvariti partnerstvo između Vlade, Glavnog grada i preduzetnika
Portal AnalitikaIzvor

Stjepović je danas u Kokotima razgovarao sa preduzetnicima i tom prilikom poručio da su potrebne žive preduzetničke ideje.

- Ja sam impresioniran. Svaka čast. Ovo je za ugled i ovo je nešto što ohrabruje. Nema zapošljavanja bez žive preduzetničke ideje. I naravno nema posla dok svi ne zasučemo rukave. Svako od nas. Naravno, za to je potrebno i partnerstvo prije svega Glavnog grada, Vlade Crne Gore i vas – preduzetnika koji imate zdrave biznis ideje. Upravo zato smo mi i predvidjeli da u gradu otvorimo preduzetnički centar koji će pomagati i one koji počinju svoj biznis i vas koji ste več razvili pa hoćete dodatno da ga unaprijedite i zaposklite nove ljude i osvojite nova tržišta – rekao je Stijepović.

On je istakao da iz njegove strnke žele da pomognu u granciama mogućnosti.

- Ali svakako da imamo i ideje ali i sredstva da budemo uz vas kako bismo na taj način svi imali koristi – i vi kao privrednici i mo koji smo tu da brinemo o svojim građanima.

Ja želim da radim i da stvaram sto bolje uslove za dobrobit svih građana Podgorice. Nadam se da ćemo u tome imati Vašu podršku i ja Vam pružam ruku za to buduće naše partnerstvo – poručio je Stijepović.

Portal Analitika