Politika

Glavni grad odgovorio Frontu: Stadion izdat u aprilu

1205glavnigrad
O
ptužbe Demokratskog fronta na račun Kabineta gradonačelnika dr Miomira Mugoše i gradskih vlasti potvrđuju da se politički program ove koalicije svodi jedino na iznošenje neutemeljenih i lažnih optužbi-navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika.

Glavni grad odgovorio Frontu: Stadion izdat u aprilu
Portal AnalitikaIzvor

Kako su kazali, posle otkrića da je afera „Snimak” izmišljena i montirana u prostorijama MANS-a i uz pomoć Demokratskog fronta servirana u javnost, očigledno se javila potreba za novim optužbama kako bi se diskreditovali nosioci vlasti.

Iz Kabineta gradonačelnika Mugoše ističu da je najbolji dokaz da DF i dalje pokušava da podmeće i dezinformiše javnost činjenica da se DF 8. maja poslije podne obratio sa zahtjevom za korišćenje Stadiona malih sportova za završnu konvenciju 20. maja, iako su znali da je taj termin izdat još 25. aprila koaliciji „Evropsko lice Podgorice”.

-Nejasno je da li su dvije koalicije planirale da održe zajedničku završnu konveciju, ali u svakom slučaju, pošto se kao podnosilac prvog – odobrenog zahtjeva pojavljuje SDP, predlažemo da sporna pitanja riješe međusobno, bez uplitanja institucija Glavnog grada-zaključuje se u saopštenju Kabineta gradonačelnika.

Portal Analitika