Zabava

Mlađan Janović i Jelena Janković obnovili romansu

jankovic-janovic-1105
N
ajbolja srpska teniserka Jelena Janković (29) ponovo uživa u strasnoj vezi sa sjajnim crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem (29), javljaju italijanski mediji.

Mlađan Janović i Jelena Janković obnovili romansu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, par je viđen u jednom restoranu u Italiji kako uživa u večeri okružen prijateljima. Da se ova priča ne zasniva samo na špekulacijama, dokazuju i fotografije koje su objavljene na zvaničnom sajtu restorana.

Jankovićeva i Mlađan obnovili su ljubav koja je jedan period bila na „čekanju“ zbog obaveza i čestih putovanja koje su ovo dvoje sportista imali.

jjmj1105

Ipak, u posljednje vrijeme par se opet zbližio i to, po svemu sudeći, u pravom trenutku. Naime, Jelena je ranije izjavila da želi da zasnuje porodicu i postane majka prije 30. godine, pa je savršen trenutak za obnovu ljubavi.

- Naravno da bih željela da imam porodicu i djecu za koju godinu. Voljela bih da rodim dijete prije tridesete - rekla je tada srpska teniserka.

jelena_jankovic_and_mladjan_janovic

Jelena i Mlađan upoznali su se na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Odmah nakon toga teniserka i vaterpolista stupili su u ljubavnu vezu, a četiri godine kasnije javnost je iznenadila vijest o njihovom raskidu.

Međutim, postoji i druga strana priče koja govori da par nikada zaista i nije raskinuo, već da su ovu vijest plasirali u javnost zbog prevelikog pritiska medija.

image026_22

- Jelena mi se odmah svidjela i znao sam da je to nešto posebno. Nikada nijesam imao utisak da je uobražena, a u to sam se uvjerio kad sam je upoznao. Ona je jedna veoma pozitivna osoba - pričao je Janović.

Mlađan trenutno igra za trofejni klub Pro Reko, pa to objašnjava i porijeklo fotografije koja je prije izvjesnog vremena snimljena u jednom restoranu i Italiji. U porodici Janković trenutno se priprema vjenčanje Jeleninog starijeg brata Marka.

foto:womenstennisblog.com; h2opolo.be

Portal Analitika