Politika

STIJEPOVIĆ: Podgorici treba stabilna vlast koja će uspješno sarađivati sa Vladom

1105Stijepovic---pisma1
N
osilac izborne liste koalicije „Za evrospku Podgoricu – Milo Đukanović“ Slavoljub Migo Stijepović primio je u nedjelju simbolično, na Svjetski dan pisama, od građana Podgorice nekoliko desetina pisama, u kojima su mu Podgoričani ukazali na očekivanja od budućeg gradonačelnika.

STIJEPOVIĆ: Podgorici treba stabilna vlast koja će uspješno sarađivati sa Vladom
Portal AnalitikaIzvor

Stijepović je u prisustvu mladih sugrađana prošetao raznim djelovima grada. Podgoričanima je poručio da uvažava svakog građanina, da je tu zbog njih i da kao budući gradonačelnik svojim osnovnim zadatkom smatra, pored razvoja grada, rješavanje problema građana.

1105Stijepovic---pisma2

„Treba Podgorici još više radnih mjesta za mlade. Rekli su mi da treba Podgorica da ima stabilnu vlast, da dobro i uspješno sarađuje sa Vladom, da prestanemo sa svađama i da učinimo nešto dobro za Podgoricu i posebno za mladost našega grada“ – izjavio je na kraju šetnje Slavoljub Migo Stijepović.

Više građana koji su razgovarali sa kandidatom koalicije „Za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović“ ukazalo je na konkretna očekivanja poput očuvanja životne sredine i znamenitosti starog dijela grada, navodi se u saopštenju.

 

1105Stijepovic---pisma3
Portal Analitika