Zabava

Prodala nevinost za 800.000 dolara, pa "ispalila" kupca

1105elizabetrejnok
A
merikanka Elizabet Rejn saopštila da neće ispuniti obećanje i izgubiti nevinost sa osobom koja je za to platila 801.000 dolara.

Prodala nevinost za 800.000 dolara, pa "ispalila" kupca
Portal AnalitikaIzvor

Rejn je nedavno uspješno okončala internet aukciju za prodaju svoje nevinosti, a neimenovani muškarac pobjedio je ponudivši cifru od 801.000 dolara.

Na opšte iznenađenje, Elizabet je sada na svom blogu objavila da je odustala od realizacije "projekta" da bi se posvetila studijama.

"Uz blagoslov mog menadžmenta i osoba koje su ponudile najviše novca, odustajem od cijele stvari. Cilj mi je da se posvetim studijama medicine i stavim cio ovaj haos iza sebe", napisala je ona.

Elizabet najprije nije željela da pokaže lice, iz straha da će je izbaciti sa univerziteta koji pohađa. Onda je angažovala australijskog agenta, jer su u toj zemlji zakoni vezani za prostituciju mnogo liberalniji, dok je prodaja seksualnih usluga u njenoj rodnoj Americi uglavnom strogo zabranjena.

"Ostajem djevica i u narednom periodu ću se posvetiti samo sebi i svojim potrebama", rekla je ona za australijski radio.

(mondo.rs)

Portal Analitika