Fudbal

Konte pravi drim tim

Kontte1
T
rener Juventusa Antonio Konte tražio je od uprave kluba garancije za predstojeći prelazni rok u vidu većeg budžeta, pa samim tim i većeg manevarskog prostora za transfere.

Konte pravi drim tim
Portal AnalitikaIzvor

 

Nezvanično, dogovor između trenera i čelnih ljudi je postignut, pa će se 44-godišnji Italijan na ljeto u velikoj mjeri baviti dovođenjima igrača. Prema informacijama do kojih je došao Tutosport, Konte je odbacio mogućnost dovođenja dvojca iz Mančestera, Nanija i Patrisa Evre, ali je zato sastavio spisak sa imenima potencijalnih pojačanja, koja bi trostrukom uzastopnom šampionu Italije omogućila veće domete u Evropi.

U pitanju su navodno lijevi bek Mančester sitija Aleksandar Kolarov, krilni napadač Real Madrida Anhel di Maria kao i predvodnici navale Liverpula i Pari Sen Žermena Luis Suarez i Edinson Kavani. Zamjenik kapitena reprezentacije Srbije je praktično otpisan od strane Manuela Pelegrinija, a španski i portugalski mediji su prethodnih mjeseci uveliko pisali o neminovnoj selidbi Di Marije iz Reala usljed "nagomilavanja" igrača na njegovoj poziciji.

Pored pomenutih, spekuliše se i o dolasku Marija Mandžukića, koji je, prema riječima izvora bliskog klubu, jedna od najrealnijih opcija što se napada tiče.

Portal Analitika