Politika

Predstavnici liste SDP Bar posjetili Stari Bar

0905sdpbar
P
redstavnici liste Socijaldemokratske parije Bar „Čist izbor“, u sklopu svojih predizbornih aktivnosti obišli su danas mjesnu zajednicu Stari Bar.

Predstavnici liste SDP Bar posjetili Stari Bar
Portal AnalitikaIzvor

Omladina i kandidati za odbornike u lokalnom parlamentu zajedno sa predsjednikom mjesnog odbora Socijaldemokratske partije Tomislavom Markolovićem razgovarali su sa građanima o problemima ovoga kraja.

-Oko Rumije vjekovima se vije kolo bogate kulture i tradicije mnogih nacija i vjera. Nigdje toliko šarolikosti, nigdeje toliko sloge i međusobnog uvažavanja. Sve ćemo to koristiti kao osnovu za ravoj ovog kraja i cijele naše opštine Kao što je poznato, Stari Bar je istorijsko središte našeg grada, sa više od 2500 godina postojanja. Mediteranska klima, obilje voda i blagorodno polje učinili su ovo područje jednim od najstarijih staništa civilizacija istočne obale Jadrana. Kulturno istorijski i prirodni potencijali ovoga kraja se moraju koristiti za dobrobit svih građana, a ne za one koji neće voditi interes o dugoročnoj sudbini opštine, uključujući sve mjesne zajednice sa ovih prostora-navodi se u saopštenju SDP-a.

Iz ove partije su kazali da vjeruju u sopstvene potencijale i kadrovske kapacitete.-Vjerujemo da uz pomoć građana Bara, postavljene ciljeve možemo zajedno ostvariti-zaključuje se u saopštenju SDP Bar.

Portal Analitika