Muzika

SPRING BREAK MONTENEGRO: Nastupa italijanski DJ duo The Cube Guys

cubeguys1105
O
pen air muzički festival Spring Break Montenegro biće održan od 6. do 8. juna, na plaži Kamenovo, u Budvi. Spring Break Montenegro sa ponosom predstavlja i italijanski duo The Cube Guys koji će nastupiti u okviru programa Festivala.

SPRING BREAK MONTENEGRO: Nastupa italijanski DJ duo The Cube Guys
Portal AnalitikaIzvor

Uz ranije najavljene izvođače među kojima su: Sunnery James i Ryan Marciano Junior Jack, Kurd Maverick, Mladen Tomić, Nigel Stately, Partibrejkersi, Van Gogh,S.A.R.S. i Bad copy kao i brojne druge sigurni smo da će provod na Kamanovu biti nezaboravan. Za festival vlada veliko interesovanje, a prodato je više od hiljadu ulaznica.

Italijanski DJ duo The Cube Guys spada u sam krem italijanske house scene. Roberto Intrallazzi i Luca Provera su posljednjih godina najvažniji italijanski producenti. The Cube Guys ovog ljeta biće resident-i u kultnom klubu „Space“ na Ibici.

Roberto i Luca imaju različite muzičke stilove, ali se sjajno dopunjuju groovy setovima po čemu su njihovi nastupi prepoznatljivi. Roberto Intrallazzi je počeo karijeru 1980-tih kao jedan od članova FPI projekta, koji se svrstava među najuspješnije italijanske muzičke predstavnike, ali i pionire dance zvuka. U muzici koju on stvara osjetna je velika energija osamdesetih kombinovana sa minimial - electronic zvukom. Luca daje savremene elemente njihovoj muzici, što nastupe ovog dua čini muzički kompletnim i ujedno veoma prijemčivim i najstrožem uhu.

Njihov zvuk obišao je svijet uz podršku Chus & Ceballos, Oscar G, Mark Knight, Pete Tong, Fedde Le Grand, Peter Rauhofer, Ralph Falcon, Bob Sinclar, David Guetta, Erick Morillo, Dj Boris, Dave Morales, Hector Romero, Roger Sanchez i brojnih drugih muzičara.

Ove godine smo otišli korak dalje, pa Spring Break nije samo festival elektronskog zvuka. Dobru zabavu do ranih jutarnjih sati, osim najboljih predstavnika techno, progressive, deep i fanky house-a garantuju vrhunski rap i rock'n'roll izvođači.

Godina Sunnery James-a i Ryan Marciana, najenergičnijeg house dua je u jeku! Iz redova holandske muzičke elite stižu rezidenti “Pacha“ New York, koji će na Kamenovu otkriti tajne Ultra, Sensation White-a, Extreme-a, Outlook-a i ostalih najznačajnijih svjetskih festivala. Neki od najpoznatijih projekata koji su ih doveli do vrha DJ scene su „Circus“, „Triton This is our night“, „Dynasty“, „Ain't no stoppin“ i drugi. Poslije Amsterdama, gdje ih je slušalo preko 50 000 ljudi, preko Džakarte, Ibice, Buenos Airesa (Ultra 2014, Main stage), Majamija (Ultra 2014, Main stage), do Budve gdje će na Kamenovu atmosferu dovesti do usijanja!

Junior Jack, italijanski DJ i producent je ponovo u Crnoj Gori! Hitovi poput „Es Samba“, „Stupid disco“, „My feeling“, koji su godinama bili na top listama, na Spring Break-u će dobiti novi remix.

Njemački house DJ i producent, Kurd Maverick koji se hitovima „Blue Monday“ i „Pump up the jam“ pozicionirao u vrh svjetske DJ scene, prvi put nastupiće na nekoj plaži u Crnoj Gori. Kroz

funky i groovy ritmove stvara prepoznatljiv, energičan stil i osvaja klubove i festivale u Londonu, Parizu, Barseloni, Moskvi, Sidneju i mnogim drugim gradovima.

Dobra reputacija Mladena Tomića, DJ-a i producenta iz Bosne i Hercegovine dostigla je globalne razmjere. Spoj tehna i tech house-a sa ritmovima tribala snažno privlače klabere širom svijeta. Nastupio je na značajnim muzičkim događajima kao što su Miami WMC 2013. i Miamu WMC 2014., Soul Tech (Meksiko), Kazantip (Ukrajina), Stereo Sunday (Holandija) i mnogi drugi.

Za sve ljubitelje deep zvuka Nigel Stately obećava nezaboravan provod.

Publiku će tokom Festivala budnom držati kultni rok bendovi Partibrejkersi i Van Gogh koji će osim starih hitova promovisati i pjesme sa novog albuma. Uz beogradski sastav S.A.R.S. očekuje nas kombinacija pop, rok, hip hop i bluza. Dobra žurka nas očekuje i uz hip-hop grupu Bad copy. Ajs Nigrutin, Timbe i Skaj Vikler su spremni da svojim smjelim tekstovima i muzikom prodrmaju publiku, pa poručuju “Idemo odmah“!

U toku je Spring Break Montenegro nagradna igra u sardanji sa NesCafe u okviru koje će biti dodijeljeno 800 ulaznica za festival.

Za festival vlada veliko interesovanje, a tokom pretprodaje koja je okončana 1. Maja, prodato je više od hiljadu ulaznica.

Cijena paket ulaznica za sva tri dana festivala iznosi 25 eur, dok je cijena dnevnih ulaznica 10 eur. Ulaznice se mogu kupiti u poslovnicama Montenegro tourist service agencije u Crnoj Gori ( www.booking.me ), kao i online, putem web portala www.gigstix.com .

Smještaj za posjetioce obezbijeđen je po povoljnim uslovima, kao i prevoz iz svih crnogorskih gradova. Detaljne informacije možete pronaći na sajtu www.sbm.co.me i i putem Facebook stranice Spring Break Montenegro.

Vrijeme je za najluđi provod koji se dugo pamti i prepričava, nove ljubavi ili makar sjajne avanture!

Portal Analitika