Fudbal

WA: Crna Gora gostuje Velsu

ZeneCG07
Ž
enska "A" selekcija Crne Gore odradila je večeras u Bangoru posljednji trening uoči kvalifikacione utakmice sa Velsom, koja će sjutra od 19 časova na stadionu "Nantport" u jednom od najmanjih gradova Ujedinjenog Kraljevstva.

WA: Crna Gora gostuje Velsu
Portal AnalitikaIzvor

Ni nakon treninga selektor Zoran Mijović nije razriješio sve dileme oko početne postave, najviše zbog lakših povreda pojedinih igračica. Ukoliko sve djevojke budu spremne, meč protiv Velsa počeće Marija Žižić na golu, u odbrani će igrati Tatjana Đurković, Andreja Vidić, Jovana Mrkić i Maja Mićunović, vezni red činiće Milica Vulić, Jasna Đoković i Darija Đukić, dok će napad predvoditi Ivana Krivokapić, Slađana Bulatović i Armisa Kuč. Ukoliko Đurković i Đoković ne budu spremne da nastupe, svoju šansu čekaju Željka Radanović i Jelena Šturanović.

- Došli smo da se velškoj publici predstavimo u lijepom svijetlu. Naš protivnik je u Nikšiću pokazao sa kakvim kvalitetom raspolaže, a na tabeli gleda u leđa samo Engleskoj. Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe da ostavimo dobar utisak i steknemo novo iskustvo koje će nam biti dragocjeno u godinama koje dolaze - rekao je nakon treninga selektor Zoran Mijović.

Duel na "Nantport" stadionu sudiće finski arbitar Lina Letovara. Pored duela Velsa i Crne Gore, sjutra će i u Šruzberiju biti odigran jedan meč šeste kvalifikacione grupe za odlazak na Svjetsko prvenstvo - Engleska će u Šruzberiju dočekati Ukrajinu.

Portal Analitika