Fudbal

Vujadinović heroj Vlaznije

Vujadinovic-300x166
G
olman ekipe iz Skadra Miroslav Vujadinović začarao je mrežu protiv Bese u Kavaji i svojoj ekipi donio bod (0:0) kojim je praktično osigurala opstanak u elitnom rangu albanskog fudbala, piše Arena.

Vujadinović heroj Vlaznije
Portal AnalitikaIzvor

U meču nabijenom snažnim emocijama, za obje ekipe presudnom u prvenstvu, Vujadinović je skinuo četiri zicera i ostavio svoje u prvoligaškom rangu.

- To je nešto što se očekivalo od mene u posljednjim utakmicama sezone. U dobroj sam formi i drago mi je što sam pomogao ekipi da ostane u ligi. Doduše, potreban nam je još bod u posljednjem kolu protiv Teute, ali igramo kući i ubijeđen sam sa nećemo ispustiti poziciju koju imamo - kaže Vujadinović.

Navijači su ga pozdravili u drugom poluvremenu gromoslanim skandiranjem njegovog imena.

Kod ultrasa „crveno-plavih“ ima poseban status, izgrađen tokom četiri godine provedene u Skadru. Znali su kada da ga podrže.

- Navijači su mi poslali mnogo poruka podrške poslije utakmice. Lijepo je kada znam da su uz mene. I zbog njih mi je drago što će Vlazniju i neredne sezone gledati u eliti. To je klub sa istorijom i tradicijom. Jednostavno, mjesto mu je u najvišem rangu - poručio je Vujadinović, dugogodišnji čuvar mreže Budućnosti.

Na ljeto mu ističe ugovor sa Vlaznijom.

- Čelnici kluba već mi nude novi ugovor, ali treba mi promjena. Mislim da je došlo vrijeme da promijenim klub i zemlju. Ali, nikad ne reci nikad - zaključio je Vujadinović.

Portal Analitika