Fudbal

Ibra: Šta će Mesi i CR7 pored mene

IbraMajstor7
F
udbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović izjavio je da ’svecima’ nije potrebna još jedna velika zvijezda dok je on u klubu.

Ibra: Šta će Mesi i CR7 pored mene
Portal AnalitikaIzvor

„Zašto biste doveli Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana?“, rekao je Ibrahimović.

To nije prvi put da Ibrahimović sebe stavlja ispred dvojice fudbalera koji su posljednjih godina proglašavani za najbolje na svijetu. Poslije poraza Švedske od Ronaldovog Portugala u baražu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Ibrahimović je rekao da šampionat neće vrijeđeti ništa bez njega.

Ibrahimović se potom osvrnuo na eliminaciju Pari Sen Žermena od Čelsija u četvrtfinalu Lige šampiona. Parižani su izgubili od ’plavaca’ zbog golova u gostima, a Šveđanin nije igrao u revanšu zbog povrede. Kada je upitan da li bi ’sveci’ prošli dalje da je on igrao, našalio se:

„Što se tiče mog ega, rekao bih da. Mislim da smo zahvaljujući rezultatu prvog meča mogli da prođemo dalje. Da je revanš bio malo drugačiji ili komplikovaniji, možda smo mogli da se nadamo“.

Poraz od Čelsija znači da Ibrahimoviću i dalje nedostaje trofej osvajača Lige šampiona, a iako ne smatra da bi to takmičenje moglo da definiše njegovu karijeru, 32-godišnji fudbaler Pari Sen Žermena se nada da će jednog dana osvojiti taj ’ušati’ pehar.

„Da se sjutra povučem, ne bih rekao: ’Nijesam osvojio Ligu šampiona, tako da moja karijera ništa ne vrijedi’. Naprotiv, moja karijera je bila fantastična. Uživao sam u njoj, i dalje uživam. Moj omiljeni fudbaler je bio Ronaldo, ni on nije osvojio Ligu šampiona. Zato sam skroz opušten“, istakao je Ibrahimović.

Portal Analitika