Fudbal

Evra: Ova sezona je bila pravi košmar

Evraa2
M
ančester junajted odavno nije imao ovako “neplodnu“ sezonu. Jedan trofej u “Komjuniti šildu“ nije bio dovoljan da zadrži Dejvida Mojesa na klupi “crvenih đavola“ koji će, po svemu sudeći, ostati i bez Lige Evrope.

Evra: Ova sezona je bila pravi košmar
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od igrača koji je javno izrazio nezadovoljstvo učinjenim ove takmičarske godine bio je Patris Evra (32), koji nije štedio riječi kako bi kritikovao i sebe i saigrače.

- Svi smo krivi i svi treba da budemo odgovorni za ovakvo stanje na tabeli. Ova sezona je bila užasna, pravi košmar. Do sada smo igrali veoma loše i zbog toga zaslužujemo sve kritike koje su nam upućene. Trudili smo se da pobijedimo u svakoj utakmici, ali smo ipak gubili mečeve koje nijesmo smjeli da izgubimo. Nadam se da ćemo sljedeće sezone obezbijediti barem plasman u Ligu šampiona. Vjerujem da imamo tim za takvo nešto – rekao je 32-godišnji Francuz, a prenose mediji.

Junajted naredne godine neće igrati u Ligi šampiona, što nije bio slučaj još od sezone 1995/1996. Ukoliko ostane na sedmom mjestu na tabeli, ekipa koju sa klupe privremeno predvodi Rajan Gigs na jesen neće učestvovati ni u jednom evropskom takmičenju.

Portal Analitika