Politika

BOGOJEVIĆ: Prihvatio sam poziv na sučeljavanje

bogojevic0505
N
osilac liste Evropsko lice Podgorice Dragan Bogojević kazao je prihvatio poziv na sučeljavanje nosioca lista za  izbore u Podgorici na TV Crne Gore.

BOGOJEVIĆ: Prihvatio sam poziv na sučeljavanje
Portal AnalitikaIzvor

Nosioci izbornih lista u Podgorici pozvani su krajem aprila na sučeljvanje u emisiji Okvir a kako je prenijela RTCG samo je nosilac liste SNP-a Aleksa Bečić prihvatio poziv.

Bogojević je istakao da su iz njegove koalicije pozitivno odgovorili na taj poziv.

- Evo sad mogu da potvrdim da svako naredno sučeljavanje ima  naše prihvatanje. Mi smo odgovorili pozitivno i prihvatili poziv za sučeljavanje na TV Crne Gore. Nije tačna ta informacija da smo odbili. Mi smo uvijek prihvatali sve pozive koji se odnose na sve vrste sučeljavanja i to ćemo raditi i u buduće. Ne znam zbog čega je došlo do takve informacije – rekao je  Bogojević na današnjoj konferenciji za medijie odgovarajući na pitanje novinara zašto nije prihvatio TV duel  na Javnom servisu.

On je istakao da je „na raspolaganju svakom mediju i da će se odazvati se svakoj vrsti sučeljavanja“.

Nosilac liste koalicije SDP-Poztivna promovisao je danas mapu javnog prevoza u Podgorici.bogojevicsredina0505

- Svaki grad koji drži do sebe treba da ima funkcionalan i moderan javni prevoz. Mladi naše  koalicije uradili su nešto što sam ja čekao da vidim 20 godina mapu javnog prevoza. Ona liči na sve evropske metropole i sve gradove koji imaju organizovan gradski prevoz – sa stajalištima i početnim stanicama i linijama. Mladi naše koalicije će ići gradom i predstavljati kako se gradski  prevoz može sprovoditi – rekao je Bogojević.

0505akcijasdppozitivnaok

On je istakao da će i ovo što se tiče javnog prevoza finansirati iz budžeta Glavnog grada.

0505gradskiprevozok

Odgovarajući na pitanja novinara „da li će tražiti da se ugasi neki medij“, Bogojević je rekao da „on vodi računa o čemu govori i da sve javne ličnosti pa i novinari moraju da vode računa što govore i nakoji način govore“.

- Neka svako nosi sovj obraz i savjest onako kako zna i umije a instance koje treba da odlučuju o tome neka odlučuju na način na koji će odlučiti. Zaista ne bih nikad dozvolio niti da uređujem medije nitit da se bavi njihovom uređivačkom politikom a svako treba da radi svoj posao i to časno i savjesno i na ono što je korist svih građana – rekao je Bogojević.

 

Portal Analitika