Politika

MEDOJEVIĆ: Balkanska mafija vodi kampanju protiv mene, Beograd je pun Đukanovićevih ljudi

okmedo1_1_1
P
redsjednik Pokreta za pomjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević napisao je na svom Tviter nalogu da balkanaska mafija vodi kampanju protiv njega. Medojević je komentarišući tvrdnje optuženog u slučaju Šarić Bobana Stojiljkovića iz Vranja da je bio klijent zemunskog klana kojim je finansirao svoju kampanju kazao da je taj kriminalni klan je bio partner Vlada Srbije i Crne Gore 2000 godine.

MEDOJEVIĆ: Balkanska mafija vodi kampanju protiv mene, Beograd je pun Đukanovićevih ljudi
Portal AnalitikaIzvor

- Vidim da i narko dileri iz Vranja podržavaju Đukanovića. Bratska solidarnost pripadnika iste organizacije, napisao je Medojević.

Optuženi Boban Stojiljković iz Vranja je kazao na suđenju Darku Šariću da je prodavao kola pripadnicima "zemunskog klana" čiji su pak "klijenti", kako je naveo, bili pojedini političari iz DSS-a, kao i crnogorski opozicioni političar Nebojša Medojević kojim je finansirao svoju kampanju.

Medojević je napisao da je Beograd pun Đukanovićevih ljudi.

- Prija im ova nova demokratska vlast u Srbiji, pa se razmnozavaju ubrzano, napisao je Medojević koji se opsvrnuo i na politička dešavanja u Crnoj Gori.

- Poslije pobjede opozicije, Berane su i dalje u Crnoj Gori, manjine nemaju probleme, državna zastava je na zgradi opštine. Samo niko ne krade pare, napisao je Medojević.

 

 

Portal Analitika