Zabava

Šta kažu planete za maj 2014

0505horoskop
P
lanete nam pružaju uvid u to kakva nas godina čeka, mjesec maj donosi teške periode, ali i razna putovanja u inostranstvo, piše portal Lovesensa.rs.

Šta kažu planete za maj 2014
Portal AnalitikaIzvor

 

Maj donosi prilično teške aspekte. Tek pred kraj mjeseca situacija će biti nešto bolja. Kako Merkur 12. maja pravi prelijepe aspekte sa Venerom, Marsom, ali i Uranom (što je najbitnije), eto nam ipak promjena (posebno Blizancima i Djevicama). Komuniciraćemo lako i ovi aspekti će svim parovima omogućiti prije svega da lakše podnesu one druge aspekte, lošije, koji će pokušati da naruše emotivne odnose u toku maja mjeseca. Posebno od 12. maja do 19. maja raste ponuda ali i potražnja za sredstvima komunikacije, odnosno mobilnim telefonima, internetom, slušalicama, štampačima, te raste prodaja ovih ili sličnih uređaja.

Baš će u pomenutom periodu maja mnogima iskrsnuti dobre ponude za putovanja, kao što su one "last minute" ponude, pa ne propustite priliku, jer Merkur u Blizancima bi najviše volio da vas pošalje u Italiju ili u Veliku Britaniju tačnije London, ali što da ne i u SAD, tačnije Njujork... Sve u skladu sa svojim mogućnostima, te ukoliko nemate priliku da putujete, pokušajte da naučite nešto novo, priuštite sebi da saznate nešto više o nekom novom jeziku, nekoj novoj kulturi.

U periodu kada Merkur tranzitira znak Blizanaca spremni smo da mnogo brže i bolje usvojimo različita saznanja, pa ne propustite ovu šansu zvijezda, povežite se preko interneta sa nekim vama do sada nepoznatim ljudima (naročito pred sam kraj mjeseca maja, na mlad Mjesec u Blizancima 28. maja), jer sve što je iznenada, neočekivano, u ovom periodu donosi zadovoljstvo i sreću, ali i ljubav (posebno svima koji na podznaku imaju znak Strijelca, Vodolije i Blizanci).

Mlad Mjesec u znaku Blizanaca upravo podržava usvajanje novih znanja, kupovinu nekih novih knjiga, podučavanje drugih, početak nekog novog učenja, odlazak na putovanje, početak nekog novog druženja, lako uspostavljanje komunikacije, postizanje dogovora koji planirate od ranije, a koji vam za kasnije može mnogo značiti. Uživajte!

Izvor: lovesensa.rs; foto: nadlanu.com

Portal Analitika