Rukomet

Mehmedović: Đer bio bolji od Budućnosti

Mehmedovic3
R
ukometašice Đera odbranile su trofej Lige šampiona jer su u finalu bile bolje od Budućnosti, kazala je lijevo krilo podgoričkog tima Majda Mehmedović.

Mehmedović: Đer bio bolji od Budućnosti
Portal AnalitikaIzvor

Ona je istakla da je domaćin bolje počeo meč, diktirao svoj ritam igre, kojem Budućnost nije uspjela da se odupre.

"Počele smo u grču i nijesmo ostvarili svoj cilj da igramo svoju igru. Domaćin je bolje otvorio utakmicu, ušle smo u njihov ritam igre, iz kojeg nijesmo uspjele da izađemo. Pobijedile su nas jer su bile bolje u odbrani i napadu", kazala je Mehmedović.

Ona je istakla da će finalni turnir u Budimpešti puno značiti podgoričkom timu za sljedeću seznu.

"Imamo takmičenje iza sebe. Nadam se da ćemo utakmicu dobro upamtiti i iz nje izvući pouke. I ispraviti sve greške", lkazala je Mehmedović.

Ona je kazala da je Budućnost protiv Đera igrala atipično i da za 60 minuta nije imala nijedan "višak". Srednji bek Milena Knežević kazala je da Budućnost nije odigrala koliko može.

"Nijesmo pružili ono što smo pokazali u prve dvije utakmice sa Đerom. Đer je kada je bilo najbitnije pokazao da je najbolji u Evropi. Uvijek onaj ko izgubi finale ima za čim da žali, ali mi smo imali sjajnu sezonu i malo ko je očekivao da ćemo igrati finale. Pred nama je nova sezona, nastavljamo u nove pobjdede", kazala je Knežević.

Desno krilo Radmila Petrović čestitala je rivalu na pobjedi, navodeći da je bio mnogo bolji u finalu.

"Bio je zaista mnogo bolji. Odigrale smo onoliko koliko smo mogli u ovom trenutku i nema potrebe da spuštamo glavu. Jeste nam krivo, željele smo mnogo trijumf, ali je ipak Đer mnogo bolja i iskusnija ekipa. Nakon svega smatram da je plasman u finale veliki uspjeh za nas", zaključila je Petrović. (Mina)

Portal Analitika