Politika

ElP: Stavovi NOVE imaju sve više zabavni karakter

025elp
-Da je portparol Nove srpske demokratije želio pažljivije da posluša profesora Bogojevića, mogao je nešto i da nauči. Međutim, ono što je mnogo zanimljivije jeste da se na svaku riječ ili aktivnost profesora Bogojevića neki funkcioner Nove srpske demokratije uzbuni i saopštava stavove koje imaju više zabavni, a sve manje politički karakter, i ne zavređuju neki posebni komentar sa stanovišta njihovog sadržaja.

ElP: Stavovi NOVE imaju sve više zabavni karakter
Portal AnalitikaIzvor

No, svako bira kako želi da koncipira svoju predizbornu kampanju, a Nova srpska demokratija očigledno to čini napadima na Evropsko lice Podgorice, što je legitimno, ali politički besmisleno. Kampanja koja se svodi na to da se uz Fejsbuk svakih par sati komentariše nosilac liste Evropsko lice Podgorice je blago rečeno neozbiljna, i razotkriva strateško opredjeljenje funkcionera ove stranke, koji su otkrićem Fejsbuka razumjeli da nije potrebno raditi ništa drugo osim stavljati različite vrste komentara i postova.

Moguće da zamišljaju i da se gradom može upravljati putem mejla i sms poruka. Građani, ma koga glasali, ipak od političara očekuju više-kaže se u saopštenju Medijskog pula Koalicije Evropsko lice Podgorice .

Portal Analitika