Politika

ĐAČIĆ: Svađa neće donijeti Pljevljima prosperitet

Slika_Mirko
N
osilac liste koalicije " Za evropska Pljevlja-Milo Đukanović" Mirko Lola Đačić saopštio je da svađa sa drugim političkim strankama opštini Pljevlja neće donijeti prosperitet. On je u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika uputio poziv svim sugrađanima koji žele da daju svoj doprinos ostvarenju naše vizije razvoja Pljevalja.

ĐAČIĆ: Svađa neće donijeti Pljevljima prosperitet
Portal AnalitikaIzvor

- Ovih dana pročitao sam saopštenje Koalicije SNP - Pokret za Pljevlja povodom predaje liste Koalicije za evropska Pljevlja – Milo Đukanović.

Ovom prilikom i ovaj put neću komentarisati sadržaj tog saopštenja, neću otvarati polemiku o mnogim navodima – imao bih šta da kažem i o čemu da polemišem. Neću da budem dio svađe koju vi želite da nametnete kao pravilo političkog ponašanja i kao model međusobne komunikacije.

Znam, mnogi će pomisliti da je to nemoguće, imajući u vidu da su Pljevlja izazvala pažnju javnosti zbog svađe dojučerašnjih dugogodišnjih partijskih kolega i prijatelja i brojnih javno upućenih međusobnih optužbi.

Svađa Pljevljima sigurno neće donijeti prosperitet, svađa neće donijeti nova radna mjesta, neće unaprijediti standard naših sugrađana. Zbog svega toga ne želim da učestvujem u tome. Zbog svega toga, moj izbor nije svađa, a posebno ne putem javnih saopštenja.

Svu svoju energiju usmjeriću ka upoznavanju građana Pljevalja sa našom vizijom razvoja grada. Umjesto svađe sa vama, našu energiju usmjerićemo na razgovore, razmjenu mišljenja i kreiranje zajedničkih rješenja sa svim građanima Pljevalja. Razgovaraćemo sa privrednicima, preduzetnicima, poljoprivrednim proizvođačima. Razgovaraćemo sa mladima, sa penzionerima, sa studentima, sa sportistima, sa kulturnim poslenicima. Razgovaraćemo sa svima i svi su dobrodošli.

Prepoznali smo brojne šanse koje Pljevlja moraju iskoristiti. Za njihovo ostvarenje potrebna je nova energija, za to su potrebni svi vrijedni i dobronamjerni, potrebna je i mladost ali i iskustvo.

Umjesto svađe ja nudim poziv svim sugrađanima koji žele da daju svoj doprinos ostvarenju naše vizije razvoja Pljevalja – poziv da se uključe, da postanu dio tima, tima koji će donijeti napredak našim Pljevljima, zaključio je Đačić.

 

 

Portal Analitika