Politika

STANIŠIĆ: Krivokapiću bliži Mandić i Danilović od DPS-a

2604stanisicok
P
oslanik DPS-a Obrad Mišo Stanišić ocijenio je danas da su predsjedniku SDP-a Ranku Krivokapiću bliži funkcioneri DF-a Andrija Mandić i Goran Danilović od DPS-a.

STANIŠIĆ: Krivokapiću bliži Mandić i Danilović od DPS-a
Portal AnalitikaIzvor

- U intervjuu Ranka Krivokapića nijesmo čuli ništa novo u odnosu na ono što je reklo njihovo evropsko lice Plava, Džavid Šabović. Ispostavilo se da je on glasnogovornik politike SDP-a i da su njemu bliži Mandić i Danilović od DPS-a koja je zajedno sa njegovom strankom obnovila državu i afirmisala multinacionalni i građanski karakater našeg društva. Sličan se sličnom raduje, naveo je Stanišić u saopštenju za medije.

Prema njegovim riječima, u pravu je Krivokapić kada kaže da je sa DPS-om morao biti sličan da bi sa nama sarađivao. Zato bi sada trebao biti sličan DF-u, ukoliko želi sa njima da ostvari politički odnos, što inače radi kolega Džavid Šabović u ime SDP-a, otkrivši da za njih NATO nije prioritet. Što se tiče tumaranja, to je,prije svega, pitanje za lidera SDP-a, koji danas promoviše kandidate Pozitivne Crne Gore koju je do skoro nazivao „osedlanim konjem Demokratskog fronta“, zaključio je Stanišić.

 

 

Portal Analitika