Fudbal

Murinjo: Atletiko je, prosto, odličan

MurinjoBrat1
T
rener Čelsija Žoze Murinjo "otvorio je dušu" nakon poraza od 1:3 od madridskog Atletika i eliminacije iz Lige šampiona...

Murinjo: Atletiko je, prosto, odličan
Portal AnalitikaIzvor

"Jedan minut u drugom poluvremenu je sve riješio. Minut u kome je golman Atletika ostvario nemoguću odbranu Terijevog udarca glave i onda penal. To je ubilo ovu utakmicu. Poslije toga samo jedan tim je imao visoki moral, znajući da u posljednjih pola sata oni imaju svu kontrolu", rekao je Murinjo.

"Oko sat vremena smo sve držali u svojim rukama, ali polufinala i važne utakmice rješavaju detalji, a ovo su bili vrlo važni detalji. Svaka čast Atletiku, imaju odličnu ekipu, a i ono što rade u španskoj ligi je fantastično", rekao je portugalski stručnjak, dodavši:

"Imali smo problem sa povredama, suspenzijama i igračima koji ne mogu da igraju Ligu šampiona. Razočaravajuće je izgubiti, ali sam na igrače ponosan. Draže mi je da kažem da smo uradili sve što je u našoj moći, a pritom, da smo dali gol za 2:1, imali bismo sve u našim rukama. Sljedeća sezona će biti bolja od ove, to nam je i cilj. Naši mladi će biti bolji, nadam se da ćemo dovesti i nekoliko pojačanja i biti uspješniji nego sada".

Portal Analitika