Politika

DPS Šavnik: Prljavi pokušaj zloupotrebe biračkog tijela

savnik1
O
pštinskom odboru Demokratske partije socijalista u Šavniku obratio se jedan broj građana sa informacijom da su ih nepoznate osobe, sa neregistrovanih brojeva, kontaktirale nudeći im novac kao aktivisti DPS-a, saopštavaju iz ove partije, najavljujući da će podnijeti krivične prijave protiv NN osoba zbog lažnog predstavljanja, uznemiravanja građana i nuđenja mita.

DPS Šavnik: Prljavi pokušaj zloupotrebe biračkog tijela
Portal AnalitikaIzvor

“Obavještavamo sve stanovnike Šavnika, koji dobiju ovakve pozive, da je riječ o zloupotrebi i laži. Očigledno da naši politički protivnici na ovako prljav način pokušavaju da zloupotrijebe biračko tijelo. Zloupotrebama, lažima i prevarama nećete uspjeti da osvojite vlast u Šavniku”, poručuju iz DPS-a.

U saopštenju se navodi da članovi DPS-a u Šavniku nikada nijesu, niti će na ovakav način ostvarivati komunikciju sa biračima.

“Naša kampanja nije zasnovana na podmetanjima, zloupotrebama, obmanama i lažima. Zato ćemo i na ovim izborima dobiti povjerenje birača, i nakon ubjedljive pobjede nastaviti sa realizacijom aktivnosti u cilju unaprijeđenja života svih stanovnika Šavnika, kroz valorizaciju turističkih potencijala i realizaciju kapitalnih projekata”, navodi se u saopštenju.

OO DPS-a Šavnik će o ovom prljavom pokušaju obmanjivanja biračkog tijela, ali i o svim ostalim zloupotrebama, obavijestiti nadležne državne organe.

Portal Analitika