Politika

VEŠOVIĆ: O Daniloviću najbolje govore partijski drugovi

1704vesovic
P
ortaparol Demokratske partije socijalista Časlav Vešović ocijenio je danas u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika da o šefu poslaničkog kluba Demokratskog fronta Goranu Daniloviću najbolje govore njegovi partijski drugovi. Vešović je reagovao na stavove Danilovića koje je šef poslaničkog kluba DF-a iznio na svom Fejsbuk profilu. Danilović je komentarišući izjavu predsjednika DPS-a Mila Đukanovića koji je optužio DF da želi da destabilizuje državu, da “svaki diktator na kraju postane smiješni diktatorčić i naravno...prolupa”.

VEŠOVIĆ: O Daniloviću najbolje govore partijski drugovi
Portal AnalitikaIzvor

Goran Danilović je u „Glas Crnogoraca“ ostavio je bio, nešto bolestan, duvan, onu noć referenduma kad ga je bilo uhvatilo i gušenje i ostalo, aj zapali i od tada opet puši. I sad ne može da ga ostavi, pet godina je ja mislim bio, od 2001.godine,ostavio. Sad puši one tanke“.

Ovo je 30.aprila 2008.godine o Goranu Daniloviću rekao njegov partijski kolega u Herceg Novom. Snimak je dostupan svim građanima na internetu, navodi u saopštenju Vešović.

Prema Vešovićevim riječima, baš zato što je šef izbornog štaba Miodraga Lekića, koji još broji tri odsto glasova sa predsjedničkih izbora, jedva „preživio“ obnovu državne nezavisnosti i zato što je njemu bilo zlo 21. maja 2006. godine jer je Crnoj Gori bilo dobro, nećemo mu dozvoliti da on i njegovi vode Podgoricu i Crnu Goru.

- Da je kupovao glasove u Herceg Novom – to je rekao sam za sebe, da mu je kuću napravilo javno preduzeće – rekao mu je njegov partijski drug, kolega poslanik. Da ga je finansirao Šarić – rekao mu je dojučerašnji stranački kolega, da je primio da 5,5 milona eura da se bori protiv Crne Gore – rekao mu je onaj ko ga je finansirao, Da mu je pozlilo zbog obnove države – rekao mu je partijski drug, rekao je Vešović.

- Ništa od ovoga nije rekao DPS, a neka građani procijene da li je moguće da svi partijski drugovi Gorana Danilovića izmišljaju, a da je samo on čist, zaključio je on.

 

 

Portal Analitika