Novi proizvodi

Da li Samsung sprema unaprijeđeni Galaxy S5?

2804samsung
N
a internetu su se pojavile glasine koje se tiču premijum verzije impozantnih performansi Galaxyja S5, a novi izvještaj ukazuje da bi ovaj uređaj svijetlo dana trebalo da ugleda u junu, prenosi portal B92.net.

Da li Samsung sprema unaprijeđeni Galaxy S5?
Portal AnalitikaIzvor

Sudeći po listu Asia Today, Galaxy S5 Prime će imati kristalno oštar QHD displej rezolucije 1.440 x 2.560 piksela kao i kućište sačinjeno od novog materijala.

Mnogi su već sad impresionirani ekranom od 5.1 inča na Galaxyju S5 rezolucije 1.080 x 1.920 piksela, a ukoliko su ove glasine tačne, naše oči dobiće pravu poslasticu.

Ranije glasine tvrdile su da će S5 Prime imati kućište napravljeno od metala s obzirom na to da Samsung pokušava da smanji razliku između svoje S i Note serije.

Druge navodne specifikacije uključuju i 2.5Ghz quad core procesor, 3GB RAM-a, Adreno 420 GPU, kameru od 16 megapiksela i Android 4.4.2 KitKat.

Iako Samsung nije zvanično potvrdio postojanje ovog modela, nakon spekulacija da će LG uskoro predstaviti QHD G3, sasvim je sigurno da kompanija neće dozvoliti konkurenciji da bude ispred nje, barem ne dugo.

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika