Fudbal

Modrić: Samo je Brazil jači od nas

ModricHrvatska
H
rvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Luka Modrić izjavio je uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu da je Hrvatska poslije Brazila najjača u toj grupi.

Modrić: Samo je Brazil jači od nas
Portal AnalitikaIzvor

Luka Modrić predstavio je u Madridu hrvatski dres za SP na kojem će Hrvatska igrati u grupi A protiv Brazila, Meksika i Kameruna.

"U teškoj smo grupi, sa velikim reprezentacijama. Ipak, vjerujemo da smo dovoljno dobri da prođemo grupnu fazu. Biće teško“, rekao je Modrić.

Modrić je prokomentarisao i reprezentaciju Meksika rekavši da ne zna mnogo o njoj.

"Hrvatska je samo jednom igrala protiv Meksika i izgubila. Znam neke meksičke fudbalere ali moram priznati da nijesam vidio kako reprezentacija igra. Ipak, imamo dovoljno vremena da sagledamo sve njihove prednosti i slabosti“, objasnio je hrvatski reprezentativac.

Portugalski reprezentativac Pepe i Modrićev saigrač u Realu takođe se osvrnuo na igru meksičke reprezentacije u kvalifikacijama za SP.

"To što je Meksiko imao poteškoća u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ne znači ništa. Svjetsko prvenstvo je nešto potpuno drugačije od kvalifikacija. Imaju odlične igrače a neki od njih su vrlo dobri i u španskom fudbalu“, izjavio je Pepe. (B92)

Portal Analitika