Zabava

Džejmi Lanister zabranio svojoj djeci da gledaju Igru prijestola

2804igre
G
lumac Nikolaj Koster-Valdau, koji je gledaocima najpoznatiji kao Džejmi Lanister, kaže da je svojim ćerkama zabranio da gledaju “Igru prijestola” zbog brojnih scena seksa u kojima se on pojavljuje, prenosi portal Blic.rs.

Džejmi Lanister zabranio svojoj djeci da gledaju Igru prijestola
Portal AnalitikaIzvor

"Blago rečeno, cijela ta brat-sestra stvar je čudna. Ja imam dvije starije sestre, i mislim da je takav odnos odvratan. Zato i ne želim da moje ćerke gledaju te scene" - kaže glumac Nikolaj Koster-Valdau.

Nikolaj koji ima dvije ćerke, Safinu (13) i Filipu (10), priznaje da mu je sve teže da djeci objasni šta smiju, a šta ne smiju da gledaju, ali da je siguran da im nikada neće dozvoliti da vide neku od incestuoznih scena koje je snimio sa svojom “filmskom sestrom” Sersei.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.