Politika

Pozitivna samostalno na izbore u Pljevljima

2804nikolajuricok
P
ozitivna Crna Gora na lokalnim izborima u Pljevljima nastupiće samostalno, a nosilac liste biće dipl.ing. mašinstva Nikola Jurić, saopšteno je Portalu Analitika iz stranačke službe za informisanje.

Pozitivna samostalno na izbore u Pljevljima
Portal AnalitikaIzvor

„Na izbornoj listi Pozitivna Crna Gora – Nikola Jurić, nalaze se i tri nestranačke ličnosti  dr Dragana Golubović, prof. fizike Slobodan Jelovac i fudbaler Dejan Damjanović. Jurić je izjavio da vjeruje da su Pljevlja, kao grad koji vjekovima baštini multikulturalni sklad, i više nego spremna za jednu drugačiju,novu i građansku politiku koju nudi Pozitivna Crna Gora. Prema njegovim riječima Pozitivna vjeruje u dobar izborni rezultat, a u prilog tome ide činjenica da partiji pristupa sve veći broj građana u Pljevljima“, navodi se u saopštenju.

- Vrijeme pogrešnih  politika, koje su uništile naš grad je prošlo, stoga Pozitivna  nudi novu politiku, čistih ruku koja će pored  procesa stalnih donošenja odluka  preuzimati i odgovornost. Zato sam i više nego uvjeren da će nam Pljevljaci  na predstojećim izborima ukazati povjerenje- zaključio je Jurić.

Portal Analitika