Politika

MANDIĆ: Mi smo ponudili lidera, a DPS poslušnika

mandic
L
iste Demokratskog fronta u Podgorici i Baru, ali i svim opštinama u Crnoj Gori u kojima se održavaju lokalni izbori, predvode najugledniji i najsposobniji ljudi u svojim sredinama, što je garancija pobjede ovog političkog saveza, kazao je juče za „Dan“ Andrija Mandić predsjednik Nove i član predsjedništva Demokratskog fronta.

MANDIĆ: Mi smo ponudili lidera, a DPS poslušnika
Portal AnalitikaIzvor

On je ocijenio da je nakon 25 godina vladavine aktuelnog režima došlo vrijeme za promjenu vlasti i za istinsko uspostavljanje pravne države.

- Miodrag Lekić je nosilac svih naših odborničkih lista na loalnim izborima i one će pored naziva Demokratski front nositi i njegovo ime. Istovremeno, na lokalnim izborima u Podgorici on će predvoditi odborničku listu i naš je kandidat za gradonačelnika Glavnog grada. Za razliku od DPS-a, mi veoma poštujemo građane Podgorici zbog toga smo odlučili da naš kandidat za gradonačelnika bude najsposobniji i najpopularniji čovjek tog grada i Crne Gore. Miodrag Lekić raspolaže velikim iskustvom i znanjem kojim može privući nove investicije i otvoriti nova radna mjesta, poručio je Mandić, dodajući da je DPS ponudio poslušnika.

- DPS je ponudio listu čiji je nosilac i kandidat za gradonačelnika čovjek skromnih mogućnosti, koji je široj javnosti poznat po bespogovornoj poslušnosti premijeru Milu Đukanoviću, zaključio je Mandić.

Portal Analitika