Zabava

Sudbina žene sa 350 estetskih operacija

2704alisa
A
liša Duval, model i bivša djevojka Sajmona Kauela i Mikija Rurka, već nekoliko godina je zavisna od plastične hirurgije. Ova 34-godišnjakinja imala je preko 350 plastičnih operacija na koje je trošila ogromne svote novca.

Sudbina žene sa 350 estetskih operacija
Portal AnalitikaIzvor

A onda je Ališu ostavio bogati dečko koji je izdržavao. Ostavio je zbog striptizete, a Ališa završila na ulici. Pošto nije mogla da se nosi sa situacijom u kojoj se našla, Ališa je riješila da se ubije i tako, kako je rekla, omogući svojim ćerkama bolji život.

- Nisam znala šta da radim, bila sam bespomoćna. Ostala sam bez novca, a znala sam da ću se još zaduživati zbog opsesije plastičnim operacijama. Znala sam da će mojim dvjema ćerkama biti bolje ako se ubijem jer će živjeti sa očevima koji će ih izdržavati - rekla je Ališa kroz suze.

Ališa je bila izbačena iz luksuzne kuće u kojoj je živjela jer je dugovala kiriju za tri mjeseca. Osim toga, Ališa se zadužila 40. 000 funti, a potrošila je 25. 000 funti ušteđevine na rekonstruktivnu operaciju uklanjanja implantata u obrazima. Pošto je pored svega toga tek dobila bebu i pošto je kozmetička kuća za koju je radila liniju proizvoda za njegu kože banktorirala, Ališa je kupila flašu vodke i popila je zajedno sa antidepresivima. Na sreću, ova kombinacija za nju nije bila fatalna.

- Napisala sam oproštajno pismo ćerkama, osamnaestogodišnjoj Džordžiji i maloj Papaji. Takođe, ostavila sam Papaji hranu i vodu jer sam pretpostavljala da neće odmah da je pronađu. Kako sam tonula u san na podu, vidjela sam Papaju kako me doziva. Tad je prvi put rekla mama - rekla je Ališa.

Ališa je igrom sudbine preživjela i poslije 13 sati spavanja došla sebi. Nije htjela nikoga da pita za pomoć jer ju je bilo sramota. Kada je prošla kroz cijelo to iskustvo shvatila je da mora da bude jača. Poslije nedjelju dana natjerala je sebe da redovno trči, da se zdravo hrani i da se posveti svom biznisu. Ališa sada ima novog dečka.

- Iako zvuči ludo, otišla sam u bar sama, baš pred Novu godinu. Nisam uopšte znala da je milijarder. Kada sam mu ispričala svoju situaciju, ponudio mi je da me izdržava. Dao mi je stan i otplatio mi dugove. Izgubila sam vjeru u muškarce, ali mi ju je on povratio. Od tada je i moja kozmetička linija krenula na bolje. Osjećam se potpuno preporođeno. Ne samo što želim da budem dio budućnosti mojih ćerki, nego ne želim da naprave moje greške - iskrena je Ališa.

blic.rs

Portal Analitika