Politika

Mijomir Vujačić nosilac liste DPS i SDP u Šavniku

2604vujacic
D
emokratska partija socijalistaDPS će na predstojećim izborima u Šavniku nastupiti sa dosadašnim koalicionim partnerom Socijaldemokratskom partijom SDP, sa kojom sada vrši vlast u toj Opštini. Opštinski odbor DPS-a Šavnik utvrdio je listu za predstojeće lokalne izbore i za nosioca liste izabran je dosadašnji predsjednik Opštine Mijomir Vujačić.

Mijomir Vujačić nosilac liste DPS i SDP u Šavniku
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz DPS-a, na listi se nalazi 30 istaknutih građana, mladih, žena, poljoprivrednika, „koji ulivaju povjerenje biračkom tijelu“.

"Politika koju vodi Vujačić je realna i poštena,  a ono po čemu je prepoznat je da nikada ne daje lažna obećanja. On je sa svojim saradnicima realizovao gotovo sve aktivnosti predviđene izbornim programom”, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

U DPS-u obećavaju da će, sa svojim koalicionim partnerima, nastaviti sa realizaciom aktivnosti u interesu svih stanovnika Šavnika.

"Tako ćemo nastaviti sa projektima koji će zaustaviti migraciju stanovništva i povratak mladih na selo, ali i sa valorizacijom turističkih potencijala koji bi mogli ići ruku pod ruku sa sadašnjom proizvodnjom hrane. Radiće se na realizaciji kapitalnih projekata poput izgradnje  ski centra Kruševice, ali i izgradnje hidro-elektrane Komarnica.  Građani Šavnika će i na izborima 25. maja svoj glas dati najboljima - koaliciji DPS-SDP“, zaključeno je u saopštenju.

Foto: pobjeda.me

Portal Analitika