Fudbal

Baloteli poručio novinaru: Pojma nemaš o fudbalu!

Balotelli12
N
i serija pobjeda nije promijenila ništa u redovima Milana, ovaj tim nije dovoljno dobar, a to se vidjelo po ko zna koji put ove sezone, sinoć protiv Rome.

Baloteli poručio novinaru: Pojma nemaš o fudbalu!
Portal AnalitikaIzvor

Ponovo Baloteli u centru pažnje, zamijenjen je, uslijedila je prepirka sa Sedorfom, poslije je Super Mario rekao da mu nije jasno zbog čega ga je trener izveo iz igre, ali da su razjasniji situaciju. Međutim, uslijedila je svađa sa novinarima. Naime, pošto su gosti u studiju Skaj Italije, sugerisali da se nije kretao dovoljno, Mario je osuo paljbu.

"Prvo, vi o fudbalu nemate pojma. Budite sigurni da je tako. Utakmica kao svaka druga, dao sam sve od sebe. Neki put ne ide, ali kako rekoh, vi niti znate ništa o igri, niti ćete naučiti", rekao je Baloteli novinaru Marokiju.

"Kada ne dam pet golova, onda nijesam top klasa? U pravu ste, nijesam, običan sam igrač kome je potrebno vrijeme da razvije potencijal", bio je bijesan napadač Milana.

"Kada pobjeđujemo pričate jedno, kako sam sjajan, kada gubimo, odmah druge priče", dodao je Baloteli. Inače, Đankarlo Maroki je nekadašnji igrač Juventusa i Bolonje, sada stručni konsultant Skaj televizije.

U studiju su još bili Zvonimir Boban koji često kritikuje Balotelija, kao i Kristijan Panući, takođe bivši fudbaler Milana, situacija je bila neprijatna, ali je voditelj prekinuo svađu.

Portal Analitika