Fudbal

Van Gal trener Junajteda!

VanGal26
I
ako iz kluba nijesu potvrdili, holandski mediji prenose da je Luj Van Gal delegaciji Mančester Junajteda rekao "da" na sastanku u Portugalu.

Van Gal trener Junajteda!
Portal AnalitikaIzvor

Da je blizu Mančester Junajteda moglo se naslutiti po izvještajima u prethodnim danima. Naime, Holanđanin je prije par neđelja pregovarao sa Totenhemom, ali kada su "Đavoli" ušli u igru, on je obavijestio "Pijevce" da ne može da prihvati njihovu ponudu.

Prema informacijama "Tajmsa", ljudi iz Junajteda su samo finalizovali dogovor koji je nagovijestio direktor Vudvard. On se još prije par neđelja sastao sa Van Galom, saslušao njegovo viđenje situacije, a vlasnicima je prenio da je impresioniran namjerama i poznavanjem situacije od strane Holanđanina.

Stvar je dogovorena u Algarveu juče, tamo se klupska delegacija sastala sa holandskim selektorom koji se odmara u Portugalu pred start priprema za Mondijal u maju. Ispostavile su se tačnim informacije da je klub imao kontakte sa Van Galom još dok je Mojes bio trener, kada se naziralo da neće dobiti šansu da naredne sezone popravi utisak.

Van Gal će na raspolaganju za prijelazni rok imati oko 100 miliona funti, očekuje se renoviranje tima, vidjećemo kakve su njegove ideje kada je u pitanju prijelazni rok.

Portal Analitika