Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • KONJEVIĆ: DPS bio tri godine u koaliciji sa partijama koje traže poništenje crnogorske nezavisnosti

KONJEVIĆ: DPS bio tri godine u koaliciji sa partijama koje traže poništenje crnogorske nezavisnosti

rasko
P
otpredsjednik SDP-s Raško Konjević, saopštio je večeras da bi Slavoljubu Stijepoviću bilo bolje da se bavi dosadašnjom politikom DPS-a koji se u prethodne tri godine nalazio u koaliciji sa partijama, koje u svom programu traže poništenje nezavisnosti.

KONJEVIĆ: DPS bio tri godine u koaliciji sa partijama koje traže poništenje crnogorske nezavisnosti
Portal AnalitikaIzvor

- Umjesto komentara na račun SDP-a, kandidatu DPS-a, gospodinu Slavoljubu Stijepoviću bi bilo bolje da se bavi dosadašnjom politikom njegove partije, koja u posljednje tri godine vlada Glavnim gradom, odnosno trećinom naše države, i to u koaliciji sa dvije antidržavne partije koje u svom programu traže poništenje nezavisnosti Crne Gore - Narodnom strankom, Demokratskom srpskom strankom i odbornikom Nove, naveo je Konjević, reagujući na stav Stijepovića da SDP treba građanima da objasni što će u društvu sa nekim ko trči u zagrljaj DF-u.

U tom zagrljaju, kako je dodao, već je nestao crnogorski kao jezik u Statutu Glavnog grada, a guši se i građanska i evropska Podgorica.

-Onaj ko političkom korupcijom vlada sa antidržavnim partijama Glavnim gradom, taj ugrožava sve dostignuto na referendumu 21. maja 2006. godine i očigledno mu je samo vlast po svaku cijenu, kao i 90-ih jedini cilj, zaključio je Konjević.

 

Portal Analitika