Politika

PzP: Da li su Vuković i Simović slavili sa Duškom Šarićem

oksimovicvukovic
P
okret za promjene pozvao je funkcionere DPS-a Milutina Simovića i Filipa Vukovića, da kako navode, javno potvrde ili demantuju informaciju da su njih dvojica sinoć, u hotelu „Gold“ u Pljevljima, bili u društvu Duška Šarića i tom prilikom slavili njegovo puštanje na slobodu.

PzP: Da li su Vuković i Simović slavili sa Duškom Šarićem
Portal AnalitikaIzvor

U PzP-u kažu da su im tu informaciju saopštili njihovi aktivisti iz Pljevalja.

PZP je, kako navode u saopštenju, više puta ukazao na neobjašnjivu činjenicu da je Duško Šarić pred crnogorskim sudovima, pravosnažno oslobođen od optužbe za organizovani kriminal i od optužbe za šverc narkotika, a da je u tom postupku osuđen samo za krivično djelo pranja novca.

"Ukoliko se pokažu kao tačne informacije koje smo dobili - da su poslanici Simović i Vuković sinoć učestvovali u Šarićevom slavlju u hotelu „GOLD“ - PZP će to uzeti kao još jedno objašnjenje pozadine tužilačko-sudske farse koju je crnogorsko pravosuđe odigralo u slučaju Duška Šarića i Jovice Lončara", navodi se u saopštenju PzP-a.

Foto: rtcg.me

 

 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
R Rukfaš
25.04.2014. 20:31

Ma jok... nijesu bili sa Duškom u Goldu, nego u "Dva goluba" sa Darkom. To ja vama PZP-ovcima (Medovcima) u povjerenju. Ali, molim vas, nemojte to svima da rastrubite.

4
0
P Petar
25.04.2014. 18:16

Zar PzP ima i aktiviste, ne mogu vjerovati, ali "sve je tacno" sto Medo kaze.

1
0
N Nikshicanin
25.04.2014. 18:07

Neka ti sto se Medu prividja nego se prosirilo i na aktiviste. Da nije kakav virus. Oce to s proljeca.

1
0
A Anonimni korisnik
25.04.2014. 16:49

Koja nesretna stranka PZP. Oni su refleks ...... uma Medojevica. Sitna, inferiorna priroda, beogradski potrcko

8
1