Politika

Medojević Rakčeviću: Nijesmo građanska lista nego DF

medojevic
Č
lan Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je Danu da se lista tog političkog saveza za podgoričke izbore zove “Demokratski front – Miodrag Lekić”.

Medojević Rakčeviću: Nijesmo građanska lista nego DF
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je to saopštio nakon izjave Žarka Rakčevića da će Forum 2010 na predstojećim izborima u Podgorici podržati građansku listu Demokratskog fronta koju predvodi Miodrag Lekić.

„Žarko Rakčević govori o građanskoj listi zato što je on tako doživaljava, jer će na našoj listi biti i intelektualaca i ljudi koji nijesu članovi nijedne partije, a ako budu zainteresovani, i članovi Foruma 2010 će takođe biti na toj listi. O tome je riječ, a ne o nazivu liste“, kazao je Medojević.

Prethodno je Rakčević kazao da je Skupština Foruma jednoglasno odlučila da podrži građansku listu Demokratskog fronta koju predvodi Miodrag Lekić. Naveo je da će se u narednih nekoliko dana znati da li će njihovi članovi biti na listi.

On je kazao da nijesu još precizirali modalitet podrške toj zajedničkoj koalicionoj listi Demokratskog fronta, koju čine partije, grupe građana i NVO.

 

Portal Analitika