Ostalo

RAONIĆ za ARENU: Ne fali mi puno za polufinale Gren slema

raonic
P
opodnevnim letom iz Pariza za Podgoricu juče je u rodni grad koji je sa roditeljima napustio kada je imao tri godine, stigao Miloš Raonić, deveti teniser na ATP listi.

RAONIĆ za ARENU: Ne fali mi puno za polufinale Gren slema
Portal AnalitikaIzvor

Raonić je za Arenu dao kratki intervju u kojem je kazao da je motiv njegove posjete to što mu se ženi brat.

„Lijepo je doći u domovinu, posebno jer je uvijek tu cijela porodica, to je jedna od rijetkih prilika tokom godine da smo svi zajendo i kada mogu vidjeti i babu i đeda koji ne mogu da putuju da bi me gledali na turnirima“, kazao je Raonić.

Govoreći o svojoj sportskoj karijeri, Raonić je kazao da je zadvoljan u kojem pravcu idu stvari nakon turnira u Monte Karlu.

„Sve je bilo dobro. Postižem nove stvari, prvi put da sam rangiran deveti, sve ide u pracu u kojem želim. Mislim da mogu nastaviti da radim još bolje i očekujem to od sebe.

On je dodao da je za njega i njegovu ekipu najznačajniji fokus u ovom momentu London na kraju godine, i da bude među prvih osam, te da igra na završnom master turniru.

Raonić je kazao da smatra da može dobro proći na turnirima u Madridu i Rolan Garosu te da se dosta priprema da bi tamo igrao najbolje što može.

“Veliki mi je fokus i Vimbldon, gdje takođe mislim da mogu proći dobro. Ali, za taj turnir treba dosta da popravim, jer nijesam posljednjih nekoliko godina prolazio najbolje. Treba da provedem još vremena na podlozi da bih se navikao i naučio kako treba da igram na travi“, kazao je Raonić.

 

Portal Analitika