Fudbal

Roberto Karlos: Nejmar je genije

NejamrCavi
L
egendarni fudbaler Roberto Karlos iznio je niz pohvala na račun sunarodnika i napadača Barselone Nejmara, za kojeg kaže da je genije.

Roberto Karlos: Nejmar je genije
Portal AnalitikaIzvor

Karlos je takođe istakao da ima veliku želju da trenira neki klub u Njemačkoj, a kao razlog za to istakao je Pepa Gvardiolu, koji trenutno sa velikim uspjehom vodi Bajern. Međutim, njegove ambicije se ne završavaju na klupskom nivou.

„Želim da budem selektor Brazila“, rekao je Karlos, koji trenutno vodi turski Sivaspor.

„Možda ću prvo voditi Brazil, a potom neki njemački klub. Bundesliga je veoma atraktivna. Ili, ljudi misle da je Gvardiola otišao u Njemačku zbog piva“.

Brazilac je istakao da očekuje da će Brazil osvojiti titulu na Svjetskom prvenstvu, a da će zvijezda šampionata biti Nejmar.

„Ne samo da Brazil ima prednost jer igra na svom terenu, već je Felipe Skolari potpuno promijenio stil igre. Vidjeli smo to kada je Brazil osvojio Kup konfederacija 2013. godine. Nejmar je genije i biće ključan igrač na Svjetskom prvenstvu. Ono što njega izdvaja od ostalih je karakter. Uvijek su vam potrebni igrači sa dobrom procjenom i samopouzdanjem na terenu“, istakao je Karlos.

Portal Analitika