Politika

Bez Mugoše na listi DPS-a u Podgorici

2404mugi
P
odgorički gradonačelnik Miomir Mugoša najvjerovatnije se neće naći na odboričkoj listi Demokratske partije socijalista DPS na predstojećim lokalnim izborima, koji su u Podgorici zakazank za 25. maj, saznaje Dan iz više izvora u vrhu partije.

Bez Mugoše na listi DPS-a u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Do sada je poznato samo pet imena. Na prvom mjestu nalazi se Slavoljub Stijepović, drugo mjesto pripada Vladanu Vučeliću, zamjeniku gradonačelnika, dok se na trećem nalazi Daliborka Pejović, direktor Montenegro Airlinesa i odbornica DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Četvrto mjesto, kako saznaje Dan pripašće Miomiru M. Mugoši, sekretaru za komunalne poslove i saobraćaj, dok će peti na odborničkoj listi biti Nermin Abdić, odbornik DPS-a u podgoričkom gradskom parlamentu.

Lista DPS-a za podgoričke izbore trebalo bi da već danas bude definisana.

„Konačna odbornička lista DPS-a trebalo bi da bude završena najkasnije sjutra. Svako treće mjesto na listi pripada ženama“, saopšteno je Danu u vrhu partije.

Na sjednici čelnika DPS-a sa rukovdstvom podgoričkog odbora partije sredinom marta odlučeno je da nosilac liste DPS-a na predstojećim majskim izborima bude Slavoljub Stijepović.

 

Portal Analitika