Politika

DPS: Lekić luta tražeći Podgoricu

1504dps2
L
ider Demokratskog fronta Miodrag Lekić više od dvadeset godina ne živi u Crnoj Gori, ali je zabrinjavajuće da nikako ne može da pronađe put do Podgorice iako se kandidovao za gradonačelnika Glavnog grada, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

DPS: Lekić luta tražeći Podgoricu
Portal AnalitikaIzvor

Zbog toga, tvrde u DPS-u, Lekić traži sve gradove i naselja koja počinju na slovo p.

„Najprije je bio u Pljevljima, juče u Pavinom Polju. Možda do kraja izbora i stigne do Podgorice“, poručili su iz te partije.

Iz DPS navode da što se tiče efekata kampanje, Lekić može slobodno da produži do Priboja ili Prijepolja.

- Možda će i tamo nekoga zanimati što penzioner iz Rima predlaže u vezi saniranja otpadnih voda u Glavnom gradu Crne Gore. Nije u redu Mandiću i Daniloviću što mu ne pokažu put do Podgorice. Nije im dovoljno što su ga ubijedili da je predsjednik Crne Gore, nego nikako da prebroje još tri odsto glasova, već ga sada uvjeravaju da je Pavino Polje Podgorica. U nemogućnosti da u prelijepim naseljima na sjeveru Crne Gore pronađe most  Milenijum, bulevar Josipa Broza, trg kod spomenika Svetog Petra Cetinskog. Lekić konstatuje da se u Podgorici ništa nije uradilo. Treba li vjerovati Lekiću ili svojim očima - saopšteno je iz DPS-a.

Portal Analitika