Politika

DPS i LP zajedno u Danilovgradu, Đuranović nosilac liste

okbranislav11
D
emokratska partija socijalista i Liberalna partija danas su potpisale sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 25. maj 2014. godine, saopštio je dr Miodrag Đurović šef Izbornog štaba DPS-a Danilovgrad.

DPS i LP zajedno u Danilovgradu, Đuranović nosilac liste
Portal AnalitikaIzvor

Rezultati u četvorogodišnjem periodu pokazuju, da smo ostvarili sva predizborna obećanja, čak i mnogo više od toga, naveo je on.

- Sve to je prepoznalo danilovgradsku lokalnu vlast kod domaće i međunarodne javnosti kao primjer uspješne vlasti. Zahvaljujući tome Danilovgrad je prepoznat od strane domaćih i stranih investitora kao sredina u koju se ulaže i invenstira, a siguran sam da će se te investicije i nastaviti što će doprinijeti ukupnom razvoju Danilovgrada, i posebno otvaranju novih radnih mjesta.

Izvršni odbor i Opštinski odbor DPS Danilovgrad su jednoglasno podržali predlog izborne liste. Izborna lista je birana iz velikog broja kvalitetnih ljudi iz koje bi sigurno mogli formirati tri kvalitetne izborne liste. Zato nam je posao bio olakšan u smislu da smo napravili listu koja će osvojiti apsolutnu pobjedu. Oni će svojim autoritetom kojeg građani prepoznaju, još jedanput potvrditi povjerenje koje imaju kod građana. Na čelu izborne liste će biti aktuelni uspješni gradonačelnik Branislav Brano Đuranović.

Danilovgrad će kako mu nalaže tradicija nastaviti da se razvija i demokratski i ekonomski slijedeći sigurni Evropski put Crne Gore. To je garancija sigurne pobjede Demokratske partije socijalista Crne Gore odnosno koalicione liste, zaključio je Đurović.

 

 

Portal Analitika