Politika

BS: Na izbore u Plavu samostalno, nosilac liste Šahmanović

2204orhan
B
ošnjačka stranka je saopštila da će aktuelni predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović biti nosilac liste ove stranke u tom gradu. Iz Bošnjačke stranke su Portalu Analitika saopštili da će na predstojećim lokalnim izborima u Plavu ta partija nastupiti samostalno.

BS: Na izbore u Plavu samostalno, nosilac liste Šahmanović
Portal AnalitikaIzvor


“Uvjereni smo da će naša odbornička lista dobiti veliko povjerenje građana na ovim izborima i da ćemo u najmanju ruku povećati biračko tijelo i ostvariti najbolji rezultat, koji će omogućiti da Bošnjačka stranka bude predvodnik lokalne vlasti u Plavu. Na našoj listi nalaze se prije svega časni, pošteni, humani, stručni i hrabri ljudi, naša lista je kvalitetnija u odnosu na druge i na njoj je spoj mladosti i iskustva, što sigurno čini pobjedničku kombinaciju”, navodi se u saopštenju.



Nosilac liste BS-a u Plavu je aktuelni predsjednik Plava i predsjednik Opštinskog odboraBS-a Orhan Šahmanović.



“Čovjek koji svoj uticaj koristi u pravo vrijeme, iz pravih razloga, koji preuzima malo veći dio krivice i malo manji dio zasluga, čovjek koji prije nego pokuša voditi druge, uspješno vodi sebe. Čovjek koji povećava vrijednost ljudi i organizacije koju vodi, koji radi za dobrobit drugih, a ne iz lične koristi, čovjek koji radije nadahnjuje i motiviše, nego da zastrašuje i manipuliše, koji shvata da su njegove sposobnosti važnije od njegovog položaja, koji prepreke pretvara u prednosti, čovjek koji slijedi moralni kompas koji pokazuje pravi put bez obzira na trendove. Čovjek koji će učiniti da Plav postane prosperitetna opština”, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

foto: plav.me

Portal Analitika