Region

Beograd: Dječak pokošen rafalom ispred škole

2204beograd_ubistvo
D
ječak Marko J. (16) preminuo je sinoć u Urgentnom centru nakon što je na njega pucano u dvorištu stare Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Ulici Radisava Ignjatovića u beogradskom naselju Kaluđerica.

Beograd: Dječak pokošen rafalom ispred škole
Portal AnalitikaIzvor


Dječakov otac je rekao ljekarima da je u Marka pucano iz automobila u pokretu, ali u policiji nisu potvrdili tu verziju, piše Blic.



Do pucnjave je došlo oko 22 sata. Na dječaka je pucano dok je u društvu vršnjaka sjedio u dvorištu škole. Dječaka je u Hitnu pomoć odvezao otac. Hitna služba iz Kaluđerice dječaka je odmah prebacila u Urgentni centar. Na žalost, Marko J. je preminuo na odjeljenju reanimacije. Dječakov otac u šoku je posmatrao uviđaj i ponavljao da ne zna šta se dogodilo.



„Moj sin je izašao u šetnju sa drugaricama i drugom, a onda su mi javili da je ubijen. Ne znam ni zašto ni kako se to dogodilo. Niti se kome zamjerio, bio je fin, miran učenik“, ispričao je dječakov otac.



Prema nezvaničnim saznanjima Blica iz policije, dječakov otac se pojavio u Urgentnom centru svega desetak minuta nakon pucnjave i u stanju šoka izjavio da je njegov sin upucan sa ulice iz automobila u pokretu.



Ipak, u policiji sumnjaju u ovu verziju događaja, jer je dječak pogođen u leđa, pa su još sinoć obavljali pretrage kako bi isključili mogućnost da je u Marka pucao neko od dječaka iz grupe u kojoj se nalazio.



Prema ovoj verziji, dječak je sjedeo sa prijateljima, a na njega je pucano po izlasku iz dvorišta.



Pošto je dvorište škole nepristupačno i mračno, policijaci su pri uviđaju pomagali i vatrogasci.

foto: blic.rs

Portal Analitika