Politika

RADUNOVIĆ: Korektna izjava Bogojevića, sad se zna ko šta nudi

0602slavenPOCETNA
P
oslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je da cijeni današnju izjavu nosioca liste SDP-Pozitivna za izbore u Podgorici Dragana Bogojevića i istakao da sada birači znaju tačno ko što nudi.

RADUNOVIĆ: Korektna izjava Bogojevića, sad se zna ko šta nudi
Portal AnalitikaIzvor

- Politički, vrlo korektna izjava Dragana Bogojevića. Mnogi su tražili od njega da ne zavlači opoziciono orjentisane potencijalne birače njegove koalicije, ako je spreman da se nakon izbora dogovara sa DPS-om. I on ih je ispoštovao. Rekao je "da sa DPS-om neće ići u koaliciju nakon izbora, ukoliko oni namjeravaju da nastave sa njihovim mehanizmima vladanja na štetu građana Podgorice. "  Znači, postizborno "nećemo više, bez majke" Miga Stijepovića, biće uslov za koaliciju. Ponavljam, cijenim ovakvu političku korektnost. Sada birači znaju tačno šta ko nudi, pa neka biraju – napisao je Radunović na svom Fejsbuk profilu reagujući na Bogojevićevu izjavu u kojoj je govorio o postizbornoj koaliciji sa DPS-om.

Nosilac liste Evropsko lice Podgorice Dragan Bogojević kazao je danas da  koalicija Socijaldemokratske partije SDP i Pozitivne Crne Gore neće praviti postizborni savez sa Demokratskom partijom socijalista, ukoliko se ta stranka ne promijeni i ne prestane da vlada na štetu građana.

"Dakle, i oni moraju da se mijenjaju, da bi postali naš partner u Podgorici“, kazao je Bogojević u intervjuu agenciji MINA.

On je rekao da sa DPS-om neće ići u koaliciju nakon izbora ukoliko oni nameravaju da nastave sa njihovim mehanizmima vladanja na štetu građana Podgorice.

Portal Analitika