Politika

DPS Pljevlja: Lekiću najbolje da produži do Koštunice

2104dps_logo
P
očetak kampanje Miodraga Lekića u Pljevljima, kandidata za gradonačelnika Podgorice, najblaže rečeno je nejasan. Nije valjda činjenica, to što nazivi oba crnogorska grada počinju istim slovom, zbunila Lekića u kojoj opštini treba da traži podršku građana. Nemamo mi ništa protiv da gospodin Lekić putuje, svakako je češće u Rimu nego u Crnoj Gori, a pogotovo u Pljevljima, saopštili su iz pljevaljskog DPS-a.

DPS Pljevlja: Lekiću najbolje da produži do Koštunice
Portal AnalitikaIzvor

Kažu da su Pljevljaci gostoprimivi ljudi, a neki čak i preko mjere, pa kako kažu u DPS-u od novca građana kupuju kuće partijskim drugovima.

- Neće nama Pljevljacima biti nezanimljivo da čujemo da li Lekić planira da mijenja kolektor za prečiščavanje voda u Glavnom gradu, kako će riješiti problem saobraćaja, kako će asfaltirati ulice ili napraviti plan razvoja mjesnih zajednica u Podgorici, ali prvenstveno nas zanima sta će biti ponuda na lokalnim izborima u Pljevljima - navodi se saopštenju OO Pljevlja DPS-a.

Podsjećaju da je vlast  odavno decentalizovana, pa mjesto predsjednika opštine Pljevlja ne može pokrivati, kako navode "umišljeni" gradonačelnik Podgorice

- Osim ako DF u svom izbornom programu nije već predložio ukidanje opštine Pljevlja. Ako nije to u pitanju, onda je Lekić još u kampanji davno završenih predsjedničkih izbora ili će možda da da podršku diskriminaciji pri zapošljavanju na nacionalnoj i političkoj ravni, koju su njegovi puleni u Pljevljima počinili. Je li Lekić zaboravio da je izgubio ili zajedno sa Danilovićem još broji onih 3 odsto preostalih glasova, a koje nema vremena da sabere zbog umnožavanja svojih nekretnina po sjeveru Crne Gore. To na kraju nije ni važno - stoji u saopštenju DPS-a.

Navode i da će Lekić zajedno sa pljevaljskim Lekićem i Stanićem ostati i dalje opozicija svojoj državi.

- Ali ovog puta i opozicija u Pljevljima. Kad je već došao do Pljevalja, najbolje bi bilo da produži do Koštunića, đe će naći svoga šefa Koštunicu koji će ga vjerovatno posavjetovati da hitno ide u penziju - zaključuje se u reagovanju DPS-a Pljevlja.

Portal Analitika