Politika

OO DPS Plužine: Jovo Adžić nosilac liste, DPS nastupa samostalno

1904dps
N
a sjednici Opštinskog odbora DPS Plužine za nosioca odborničke liste izabran je jednoglasno predsjednik mr Jovo Adžić. Odbor je usvojio i odluku o samostalnom nastupu na lokalnim izborima.

OO DPS Plužine: Jovo Adžić nosilac liste, DPS nastupa samostalno
Portal AnalitikaIzvor

- Opštinski odbor DPS Plužine utvrdio je listu za predstojeće lokalne izbore na kojoj se nalazi 30 kandidata za odbornike. Na odborničkoj listi se nalazi preko 60 odsto novih imena, a svaki treći kandidat je pripadnica ženskog pola. Zajedničkim snagama stariji i iskusni kandidati zajedno sa novim, mladim i obrazovanim kadrovima radiće u interesu svih stanovnika Plužina i Pive, saopšteno je iz DPS-a.

Iz ove partije kažu da pored istaknutih građana koji se nalaze na odborničkoj listi, imaju kvalitetan program rada "zasnovan na afirmaciji mladih, realizaciji projekata koji će zaustaviti iseljavanje i odliv stanovništva, razvoj opštine baziran na resursima koji do sada nijesu korišćeni na pravi način, a odnose se na poljoprivredu i turizam".

- Ovo je program na osnovu kojeg će građani glasati za najbolje, za DPS Plužine koji će biti značajn činilac u formiranju vlasti nakon izbora 25. maja, kazali su iz DPS-a.

Adžić je nekadašnji predsjednik Savjeta mladih DPS , magistar je ekonomskih nauka, predsjednik je OO DPS Plužina i član GO DPS.

Portal Analitika