Politika

Bečić: Teme u nadležnosti lokalnog parlamenta osnov za dogovor sa SNP-om

1704becic
N
osilac liste Socijalističke narodne partije u Podgorici Aleksa Bečić upitan da li su mogući postizborni pregovori sa koalicijom SDP-Pozitivna kaže da je stav njegove partije jasan -nema pregovora jedino sa DPS-om predizbornih ni postizbornih. Kaže i da će jedina tema pregovora sa potencijalnim partnerima biti programi i konkretne stvari.

Bečić: Teme u nadležnosti lokalnog parlamenta osnov za dogovor sa SNP-om
Portal AnalitikaIzvor

- Ja sam više pita zbog zluradih spinovanja iz prošlosti rekao da nema postizborne koalicije sa DPS-om i tu stavljam tačku. Naš program sadrži isključivo ona životna pitanja koja opterećuju građane Podgorice. One teme koje su u nadležnosti lokalnog parlamenta i izvršne vlasti su osnov za dogovor sa nama, kaže Bečić za Antenu M.

Bečić se osvrnuo i na zamjerku nosioca liste SDP-Pozitivna Dragana Bogojevića povodom proslave pobjede opozicije u Beranama i zastava:

- Nesumnjiv je moj odnos prema Crnoj Gori i građanskom konceptu Crne Gore. Ja sam ga davno iskazao još 2007. kada sam otišao na prvu istorijsku utakmicu Crna Gora - Mađarska i na taj način sam iskazao odnos prema tim pitanjima, dodao je.

Portal Analitika